Csótányirtás Budapesten gélezéssel

Csótányirtás Budapesten gélezéssel

Csótányirtás Budapesten gélezéssel

Rovarirtás, csótányirtás Budapesten

2018. március 31. - Kafka Margit

Rovarirtás, csótányirtás Budapesten

 

rovarirtas_csotanyirtas.jpg

  • A megrendelők elvárása egyre inkább az, hogy amennyiben lehetséges a permetszer legyen színtelen, szagtalan, és ha lehet, úgy száradjon, hogy ne maradjon nyom utána. No és természetesen emberre se legyen káros! A permetezőszerek többsége ezen, kritériumoknak meg is felel, bizonyos olcsóbb szereknél azonban ez nem mondható el. Tehát megállapítható, hogy a szag és a hatásfok között semmiféle összefüggés nincs!

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés és ingatlan felmérés

 

 Darázsirtás, ágyipoloska irtás

  • Nos, ez valóban nem lehetetlen, hisz ezek a permetszerek, melyek egyébként minden esetben szigorú engedélyeztetési rendszeren esnek át, 1-2 %-os töménységben alkalmazhatóak, és bizonyos esetekben hígítani szükséges, de vannak olyan alkalmak, amikor hatásosabb, ha töményen kerül kijuttatásra a hatóanyag, ilyen módszer például az ULV módszer is. Azonban az esetek többségében higított állapotban szükségeltetik a vegyszer kijuttatása, úgyhogy valóban úgy tűnhetett, mintha „csak vízzel” permeteztek volna, viszont az ilyen esetekben nem csökken a hatásfok. Lényeges szempont, hogy az oldat szakszerűen legyen elkészítve és a megfelelő arányban legyen hígítva.

 

  • Mennyi ideig hatásos lakásban a rovarirtó szer?
  • A kérdés, mondhatni mindennapos, mégsem lehet rá sablonszerűen válaszolni, mivel nagyon sok tényezőn múlik a hatásfok időtartama. Nem szabad arról sem megfelejtkezni, hogy ahol már egyszer megtelepedett a kártevő, az azért történt, mert megfelelő életkörülményeket talált számára, így valószínűsíthető az újbóli megjelenése. És mivel a permetszerek többsége vízben oldható, a többszöri felmosásos feltakarítás minden egyes alkalommal gyengíti a hatásfokot, sőt idővel meg is szűnteti. Gyári laborkörülmények közti vizsgálatok alapján a hatásfok időtartamát 1-16 hét között határozzák meg legtöbb esetben, de ezek inkább csak irányadóak.

Rágcsálóirtás

  • Hatásos-e az, ha csak én végzem a rágcsálóirtást és a szomszédom nem?
  • Természetesen hatásos, valamilyen szinten. Mivel azoknak a rovaroknak lehetséges, hogy az a terület volt az életterük. Ha megfelelően körültekintően választunk vegyszert és a legmegfelelőbb irtási módszert alkalmazzuk, akkor jó esetben az érkező rovar a felülettel történő érintkezés során rövid időn belül elpusztul. Azonban nem biztos, hogy az a terület volt az úgynevezett gócpont, ezért nem lehetünk biztosak abban, hogy a problémát teljes mértékben megoldottuk, felszámoltuk. Tehát a gond, ideig óráig megoldottnak tűnhet, de a teljes probléma felszámolása sajnos nem történt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://csotanyirtasbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr6513796400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása